Big Foot 2021

kr. 159,00

På lager

– Bland 6 vine og spar automatisk 15%
– Fragt DKK 29,- på ordrer over 599,-
– Hurtig levering
– Trustpilot: 4,8/5

Big Foot 2021 – Naturvin rødvin fra Petracavallo i Syditalien.

Big Foot er en jordbetonet naturvin rødvin på Montepulciano druen.

Den er produceret af Vito fra det lille vinhus Petracavallo i Apulien i Syditalien. Vitos familie har produceret vin uden pesticider i generationer og laver naturvin med så lidt indblanding som muligt.

Den har et lavt taninindhold og har lagret på stål, så ren druesaft her! Ingen filtrering, naturlig gæring, naturligvis.

Den har noter af sort the oliven og krydderi og med en vis mængde tanniner. Den har et lavt alkoholindhold på 12,5% som understøtter friskheden!

Let og lækker!

Bemærk ikke økologisk certificeret, men en del af italienske VinNatur.

Facts om vinen:
Smagsnoter:
Sort the

Land:

Italien

Certificering:

Naturvin

Producent:

Petracavallo

Sulfitter:

<30 mg/L

Lagring:

Ståltank i 6 måneder

Drue:

Montepulciano

Mere fra samme producent:

Hvem producerer Big Foot 2021?
Petracavallo har produceret vin i generationer, og senest er den unge Vito trådt ind og overtaget familiens produktion af vine. Familien har altid produceret uden pesticider og tilsætningsstoffer, og vinen gærer naturligt og under kontrollerede temperaturforhold. Tilsætningen af svovldioxid holdes på et minimum. Vinene fra Petracavallo er livlige, territoriale og meget spændende. De kører med en klassisk linje og med en mere frisk linje med friskere naturvine. Vi besøgte Vito i sommeren 2023 og synes, at vinene var virkelig dejlige og spændende – så nu kan du smage!

Vær sikker på levering inden

SOMMERFERIEN

Hvis du bestiller senest mandag d. 15. juli kl. 18.00.

I perioden tirsdag d. 16. juli til og med søndag d. 4. august holder vi ferielukket. Du er meget velkommen til at bestille i den tidsperiode, og så sender vi mandag d. 5. august.

God sommer!