Biodynamisk
vinsmagekasse

kr. 689,00

På lager

Bland 6 flasker og spar 10%

Click & Collect indenfor 2 timer

Fragt fra DKK 29,-

Biodynamisk vinsmagekasse – Demeter certificerede vine fra Frankrig og Italien.

SPAR 15% PÅ SMAGEKASSEN!

Le Cacheniou 2021 – er en funky mousserende vin og lavet efter principperne for naturvin. Den er på 90% Cabernet Sauvignon samt 10% Merlot. God som aperitif eller en dessert uden for meget sødme.

Amourette 2021, hvor den primære drue er Sauvignon Blanc (95%) tilsat en lille smule Chenin Blanc (5%). Lavt indhold af sulfitter på 30 mg/L.

Orchis 2018 – er på 100% Sauvignon Blanc og har lagret 8 måneder på ståltanke. Ligeledes et relativt lavt indhold af sulfitter på 50 mg/L.

Diablerie 2019 også kendt som ”Skovtrolden” er ikke så skræmmende som den lyder. Den er produceret på et mix af Merlot (70%), Malbec (20%) og Cabernet Franc (10%). Et let og frugtig rødvin uden fadlagring.

Sassignolo 2017 – er på Sangiovese-druen og lagret på egefade, så her får du virkelig et godt kraftig glas fyldt med saft og kraft! Det er en Riserva, der har lagret 14 måneder før den sidste lagring sker på flaske i 12 måneder.

Famous 2018, der passer perfekt som aperitif til en sommeraften. Famous er produceret på Famoso-druen, der er en lokal specialitet i Emelia-Romagna i Italien. Karakteristisk vin med en markant blomsterduft, noter af eksotiske frugter og relativt lavt syreindhold.

Alle vinene er Demeter certificerede, dvs. de ligesom økologiske vine er produceret uden brug af pesticider og kunstgødning. Samtidig er antallet af tilladte hjælpestoffer reduceret yderligere sammenholdt med økologisk produktion. Desuden er der tilføjet en åndelig dimension hentet fra Rudolf Steiners principper om f.eks. at følge en biodynamisk kalender, hvor universets kosmiske kræfter indregnes. Læs mere om biodynamisk vin her.

Dette er en fantastisk biodynamisk vinsmagekasse, hvor du virkelig kommer vidt omkring i biodynamiske vine! 

Lidt om vinen:
Smagsnoter:
Fra funky til classic!

Land:

Frankrig & Italien

Certificering:

Biodynamisk

Producent:

Hauts de Riquets og Santa Lucia

Sulfitter:

Drue:

(se de enkelte vine)
Hvem er producenten?
(se beskrivelsen af de enkelte producenter)

Mere fra samme producent:

-> Udforsk udvalget nedenfor

Aldersbekræftelse

Vi sælger alkohol, så du skal være minimum 18 år gammel for at handle på webshoppen. Er du over 18 år?