Bye Bye 2022

kr. 169,00

På lager

– Bland 6 vine og spar automatisk 15%
– Fragt DKK 29,- på ordrer over 599,-
– Hurtig levering
– Trustpilot: 4,8/5

Bye Bye 2022 – Orange naturvin!

Vinen er lavet af Vito fra Petracavallo i Apulien i Syditalien. Vitos familie har produceret vin uden pesticider i generationer og laver naturvin med så lidt indblanding som muligt.

Druerne kommer fra vinmarker med lerholdig-kalkholdig jord beliggende i 280 meters højde. Druerne macererer i 24 timer på skindet og gærer derefter spontant i ståltanke, hvor saften modner i 6 måneder og tappes derefter uden filtrering eller klaring. 24 timer er ikke lang tid, så her er tale om en meget let orangevin.

Der er masser af smagsnoter lige fra rose og lime til mynte og salvie, fra tørret frugt til saltholdige noter.

Den er lavet på Minutolo druer, en druesort, der risikerede at uddø på grund af dens lave produktivitet, men en række lokale producenter begyndte at dyrke den igen i begyndelsen af ​​2000.

Det er en let og sjov, frisk og pikant naturvin hvidvin!

Bemærk ikke økologisk certificeret, men en del af italienske VinNatur.

Facts om vinen:
Smagsnoter:
Frisk og pikant!

Land:

Italien

Certificering:

Naturvin

Producent:

Petracavallo

Sulfitter:

Ingen tilsatte sulfitter

Lagring:

Ståltank – 24 timer på skindet

Drue:

Fiano Minutolo

Mere fra samme producent:

Hvem producerer Bye Bye 2022?
Petracavallo har produceret vin i generationer, og senest er den unge Vito trådt ind og overtaget familiens produktion af vine. Familien har altid produceret uden pesticider og tilsætningsstoffer, og vinen gærer naturligt og under kontrollerede temperaturforhold. Tilsætningen af svovldioxid holdes på et minimum. Vinene fra Petracavallo er livlige, territoriale og meget spændende. De kører med en klassisk linje og med en mere frisk linje med friskere naturvine. Vi besøgte Vito i sommeren 2023 og synes, at vinene var virkelig dejlige og spændende – så nu kan du smage!

Vær sikker på levering inden

SOMMERFERIEN

Hvis du bestiller senest mandag d. 15. juli kl. 18.00.

I perioden tirsdag d. 16. juli til og med søndag d. 4. august holder vi ferielukket. Du er meget velkommen til at bestille i den tidsperiode, og så sender vi mandag d. 5. august.

God sommer!