Clos de la Molenie Blanc 2023

kr. 149,00

På lager

– Bland 6 vine og spar automatisk 15%
– Fragt DKK 29,- på ordrer over 599,-
– Hurtig levering
– Trustpilot: 4,8/5

Clos de la Molenie Blanc – Fantastisk naturvin hvidvin!

Åhhh, det er dejligt det her!

Strågul farve, frisk næse, blomster aromaer! Noter af kaprifolier, hvid fersken, moden mango og citrus.

Smagen er rund og frisk med dejlige aromaer af grapefrugt kombineret med en subtil mineralitet, der bringer struktur til vinen.

Druerne er naturgæret og har ligget 6 måneder i akacietræfade samt amfora – eller rettere stentøjsæg. Det sikrer ro og fred og minimal indblanding. 

Facts om vinen:
Smagsnoter:
Akacietræ

Land:

Frankrig

Certificering:

Økologisk og Biodynamisk

Producent:

Clos de la Molenie

Sulfitter:

Ingen tilsatte sulfitter

Lagring:

Akacietræfade og amfora

Drue:

Sauvignon Blanc

Mere fra samme producent:

Hvem producerer Clos de la Molenie Blanc 2023?
Sylvain og hans kone Kim er et af eksemplerne på den nye generation af Bordeaux-vinbønder, som ønsker at lave fantastisk naturvin med respekt for naturen. De har respekt for druerne og rammer med deres fremragende vine de noter af frugt, mineralitet og finesse, som er kendetegnende for den nye generation af vinbønder.
Vi er meget stolte over at få lov til at præsentere Clos de la Molinie på det danske marked. Deres vine vinder medaljer verden over, senest på de kræsne japanske marked.
Som tredje generation på denne familievingård i Bordeaux overtog Sylvain gården efter sin far i 2007. Efterfølgende begyndte rejsen ud af andelssystemet og det konventionelle landbrug, og i 2015 startede omlægningen til økologisk jordbrug og sidenhen til biodynamisk i 2017. Og den slags tager tid! Ægteparret har over årene plantet over 400 meter træer og hæk af mere end ti forskellige arter, som dels danner skygge for solen, dels tiltrækker hver deres type insekter, som hjælper med at sikre høsten.

Vær sikker på levering inden

SOMMERFERIEN

Hvis du bestiller senest mandag d. 15. juli kl. 18.00.

I perioden tirsdag d. 16. juli til og med søndag d. 4. august holder vi ferielukket. Du er meget velkommen til at bestille i den tidsperiode, og så sender vi mandag d. 5. august.

God sommer!