Integrale 2020

kr. 189,00

Bland 6 flasker og spar 15%
Click & Collect indenfor 2 timer
Fragt fra DKK 29,-

Integrale 2020 – Elegant naturvin i en klasse for sig!

Integrale er en biodynamisk rødvin, som er vinificeret i hele klaser med druestilken og blandet med hvide druer. Stilken giver friskhed og sprøde tanniner til vinen.

Og pludselig føles det som at bide i frisk frugt. Det er tilfældet med denne vin, der i øvrigt er en kreativ og atypisk blanding: Merlot og Malbec, med lidt Sauvignon og Sémillon.

Resultatet er en drikkelig, meget aromatisk vin, med et strejf af friskhed!

Vinen har lagret 18 måneder på halvåbne tønder.

Det er en elegant, dyb og frem for alt lækker drikkelig vin.

Kan varmt anbefales!

Facts om vinen:
Smagsnoter:
Frisk frugt!

Land:

Frankrig

Certificering:

Økologisk og Biodynamisk

Producent:

Clos de la Molenie

Sulfitter:

Ingen tilsatte sulfitter

Lagring:

Åbne tønder

Drue:

Merlot (62%), Cabernet Franc (25%), Malbec (10%), Sauvignon Blanc (3%)

Mere fra samme producent:

Hvem producerer Integrale 2020?
Sylvain og hans kone Kim er et af eksemplerne på den nye generation af Bordeaux-vinbønder, som ønsker at lave fantastisk naturvin med respekt for naturen. De har respekt for druerne og rammer med deres fremragende vine de noter af frugt, mineralitet og finesse, som er kendetegnende for den nye generation af vinbønder.
Vi er meget stolte over at få lov til at præsentere Clos de la Molinie på det danske marked. Deres vine vinder medaljer verden over, senest på de kræsne japanske marked.
Som tredje generation på denne familievingård i Bordeaux overtog Sylvain gården efter sin far i 2007. Efterfølgende begyndte rejsen ud af andelssystemet og det konventionelle landbrug, og i 2015 startede omlægningen til økologisk jordbrug og sidenhen til biodynamisk i 2017. Og den slags tager tid! Ægteparret har over årene plantet over 400 meter træer og hæk af mere end ti forskellige arter, som dels danner skygge for solen, dels tiltrækker hver deres type insekter, som hjælper med at sikre høsten.

Aldersbekræftelse

Vi sælger alkohol, så du skal være minimum 18 år gammel for at handle på webshoppen. Er du over 18 år?