Italiensk økologisk smagekasse

DKK 670,00

På lager

Bland 6 flasker og spar 10%

Click & Collect indenfor 2 timer

Fragt fra DKK 29,-

Økologiske Italienske vine fra vinhuset Berioli i det nordlige Italien.

SPAR 10% PÅ SMAGEKASSEN!

I Berioli smagekassen kommer du bredt omkring med tre forskellige hvidvine og to forskellige rødvine. Du får derfor god mulighed for at finde dine egne favoritter, der naturligvis alle er økologisk produceret.

To af hvidvinene er på den lokale Grechetto, drue der giver sprøde og frugtige vine. De kommer her i to varianter. Toppobianco, der udelukkende har været på ståltanke. Vercanto, der lagres på egefade. Den sidste hvidvin er Maldestro, der er lavet på en klassisk Chardonnay drue.

Beriolis topvin Spiridione er på 100% Merlot, og lagret på små fade som giver et dejligt kraftig glas rødvin som vil falde i de flestes smag.

Topporosso’en, som der er to flasker af, er produceret på et mix af Sangiovese, Merlot og Cabernet Sauvignon, der giver en frugtig og blød rødvin.

Facts om vinen:
Smagsnoter:
Beriolihusets bedste!

Land:

Italien

Certificering:

Økologisk

Producent:

Berioli

Sulfitter:

Drue:

Merlot, Grechetto, Chardonnay

Vinhuset Berioli ligger i den centrale del af Italien, nærmere bestemt i Umbrien. Her er klimaet typisk varmere end i den nordlige del, men knap så hedt som i den sydlige del. Det giver vine med et vist syreindhold og smag af moden frugt, men knap så sødmefyldte vine, som dem vi kender fra Syditalien.
Her kan vindyrkningstraditionerne spores helt tilbage til Etruskerne for 3.000 år siden – Berioli har været i gang siden starten af 1900. Hvidvinene er baseret på Grechetto druen, der betyder ”den lille græker” med reference til druens oprindelige ophav, som kan findes i de meste af Italien, men har sin hjemmebane i Umbrien. Berioli dyrker også druen Chardonnay, som anvendes til én af husets hvidvine.

Økologisk produceret
Stedet drives som et klassisk familieforetagende af parret Roberto og Cristina Berioli med hjælp fra børnene Matteo og Assunta samt deres respektive familier. I 2014 påbegyndte familien overgangen til økologisk produktion og med lanceringen af 2017 årgangen af topvinen Spiridione er hele sortimentet nu økologisk certificeret.
Husets rødvine er baseret på Merlot, der har gode betingelser i den kalk- og lerholdige jord i Umbrien. Samtidig fornægter nærheden til Toscana sig heller ikke med Sangiovese og Cabernet Sauvignon, som er to andre druer i rødvinsproduktionen.

Mere fra samme producent:

-> Udforsk udvalget nedenfor

Aldersbekræftelse

Vi sælger alkohol, så du skal være minimum 18 år gammel for at handle på webshoppen. Er du over 18 år?