Lick 2022

kr. 179,00

På lager

– Bland 6 vine og spar automatisk 15%
– Fragt DKK 29,- på ordrer over 599,-
– Hurtig levering
– Trustpilot: 4,8/5

Lick 2022 – Hvid Pet nat naturvin!

Lick 2022 er lavet af Vito fra Petracavallo i Apulien i Syditalien. Vitos familie har produceret vin uden pesticider i generationer og laver naturvin med så lidt indblanding som muligt.

Lick er sjov i både udseendet og smagen! Den er afbalanceret med dejlig bløde bobler, en mild syre og blide aromaer af abrikos, havtorn og citronskal.

Lækker og frisk!

Bemærk ikke økologisk certificeret, men en del af italienske VinNatur.

Facts om vinen:
Smagsnoter:
Abrikos & havtorn

Land:

Italien

Certificering:

Naturvin

Producent:

Petracavallo

Sulfitter:

<30 mg/L

Lagring:

Ståltank – 48 timer på skindet

Drue:

Verdeca

Mere fra samme producent:

Hvem producerer Lick 2022?
Petracavallo har produceret vin i generationer, og senest er den unge Vito trådt ind og overtaget familiens produktion af vine. Familien har altid produceret uden pesticider og tilsætningsstoffer, og vinen gærer naturligt og under kontrollerede temperaturforhold. Tilsætningen af svovldioxid holdes på et minimum. Vinene fra Petracavallo er livlige, territoriale og meget spændende. De kører med en klassisk linje og med en mere frisk linje med friskere naturvine. Vi besøgte Vito i sommeren 2023 og synes, at vinene var virkelig dejlige og spændende – så nu kan du smage!

Vær sikker på levering inden

SOMMERFERIEN

Hvis du bestiller senest mandag d. 15. juli kl. 18.00.

I perioden tirsdag d. 16. juli til og med søndag d. 4. august holder vi ferielukket. Du er meget velkommen til at bestille i den tidsperiode, og så sender vi mandag d. 5. august.

God sommer!