Magma 2021

kr. 195,00

På lager

– Bland 6 vine og spar automatisk 15%
– Fragt DKK 29,- på ordrer over 599,-
– Hurtig levering
– Trustpilot: 4,8/5

Magma 2021 – Tung naturvin rødvin lagret på eg og amfora!

Magma 2021 er lavet af Maxime og hans team fra La Micro winerie. La Micro winerie er som ordet antyder et mikro vinmager, som har til huse i det kreative miljø Darwin i hjertet af Bordeaux. Det her er rigtig spændende – der bliver leget og kreativiteten bliver sluppet løs!

Vinen er lavet på biodynamiske druer – 75% Cabernet Sauvignon og 25% Merlot.

Halvdelen af mosten har lagret på egetræsfade i 8 måneder og den anden halvdel på amfora. Herefter mødes de og skaber denne her fantastiske rødvin!

Tæt og mørk vin med raffinerede noter af moden frugt.

Facts om vinen:
Smagsnoter:
Tæt tung træ

Land:

Frankrig

Certificering:

Økologisk

Producent:

La Micro Winerie

Sulfitter:

Ingen tilsatte sulfitter

Lagring:

Egetræsfade og amphora

Drue:

75% Cabernet Sauvignon/ 25% Merlot

Mere fra samme producent:

Hvem producerer Magma 2021?
La Microwinerie er som ordet antyder et mikro vinmager, som har til huse i det kreative miljø Darwin i hjertet af Bordeaux. Det her er rigtig spændende!
Vi mødte Maxime i 2023 og faldt straks for hans passion – og vine!
Maxime er uddannet landbrugsingeniør og ønolog og har i flere år rejst rundt i New Zealand, Californien, Argentina for at lære mere om vin. Tilbage i Bordeaux startede han vinproduktion og køber de bedste druer af de omkringliggende drueproducenter.
Maxime og hans unge team producerer vin med så lidt indblanding som muligt og naturligvis med økologiske eller biodynamiske druer – og dermed så få sulfitter som muligt. Og Maxime giver pant retur for vinflaskerne, som genbruges. Al spild minimeres.
Deres vine er fantastiske – de nørder med stor passion om alle detaljer, som kun unge og passionerede vinmagere kan gøre det! Vi har taget et par af hans bedste vine hjem – det kommer i begrænset oplag. For eksempel er den fremragende hvidvin Zephyr lavet i 1.000 eksemplarer – alt for lidt til at de store gider tage det hjem.
Men vi er små, så det er match made in heaven – og du kan smage vin, som der virkelig er kælet for!

Vær sikker på levering inden

SOMMERFERIEN

Hvis du bestiller senest mandag d. 15. juli kl. 18.00.

I perioden tirsdag d. 16. juli til og med søndag d. 4. august holder vi ferielukket. Du er meget velkommen til at bestille i den tidsperiode, og så sender vi mandag d. 5. august.

God sommer!