Malvasia 2022

kr. 149,00

På lager

– Bland 6 vine og spar automatisk 15%
– Fragt DKK 29,- på ordrer over 599,-
– Hurtig levering
– Trustpilot: 4,8/5

Malvasia – Ufiltreret hvidvin naturvin – naturligt gæret fra Il Vei i Emilia Romagna i det nordlige Italien.

Helt fantastisk fund af en naturvin!

Den største del af Il Veis vine sælges til lokale restauranter og butikker, hvor de sælger pr. liter – det bliver tappet i store 50 liters ballonflasker. Det er sjældent at vi får lejlighed til at købe disse vine, som oftest forbliver i lokalområdet.

Vinen tappes under gæringen og saften udfører en sekundær gæring på flaske. Der dannes kuldioxid i flasken, som forhindrer oxidation af vinen. Så der tilsættes aldrig sulfitter ved aftapning. Alle deres vine er mærket ”frizzante” – og nogle af dem bobler let ved åbning, nogle gør ikke. Det er den sekundære gæring i flasken, der bestemmer dette.

Det er en fantastisk afrundet hvidvin med lette bobler. Intens og harmonisk, noter af moden frugt og flot stråfarvet vin.

Lavet på den lokale drue Malvasia. Vinen er naturlig gæret og er tilsatte et minimum af sulfitter ved presning.

Serveres forfriskende køligt!

Facts om vinen:
Smagsnoter:
Stråfarvet og intens

Land:

Italien

Certificering:

Økologisk certificering

Producent:

Il Vei

Sulfitter:

34 mg/l

Lagring:

Ståltank

Drue:

Malvasia

Mere fra samme producent:

Hvem producerer Malvasia 2022?
Il Vei er en lille familieejet vingård beliggende i en lille landsby ved navn Piozzano, der ligger mellem Genova og Milano. Vi fandt frem til Il Vei, fordi en af vores gode restaurantkunder havde smagt vinen for en del år tilbage. Og bare ville have os til at tage den hjem.

Her er virkelig tale om et fantastisk fund af en vinproducent. Den største del af deres vine sælges til lokale restauranter og butikker, hvor de sælger pr. liter – det bliver tappet i store 50 liters ballonflasker. Samtidig eksporterer de deres vine til kvalitetsbevidste kunder i Japan. Det er sjældent at vi får lejlighed til at købe disse vine, som oftest forbliver i lokalområdet. Vores faktura havde nummer 3 – og det er vel at mærke fortløbende numre siden start.

Der er aldrig anvendt kunstgødning og kemikalier på deres jorde. Familien laver vine efter den traditionelle lokale metode, hvor vinen tappes under gæringen og saften udfører en sekundær gæring på flaske. Således dannes kuldioxid i flasken som forhindrer oxidation af vinen. Så der tilsættes aldrig sulfitter ved aftapning. Alle deres vine er mærket ”frizzante” – og nogle af dem bobler let ved åbning, nogle gør ikke. Det er den sekundære gæring i flasken, der bestemmer dette, men for en sikkerheds skyld er de alle mærket ”frizzante”.

Vær sikker på levering inden

SOMMERFERIEN

Hvis du bestiller senest mandag d. 15. juli kl. 18.00.

I perioden tirsdag d. 16. juli til og med søndag d. 4. august holder vi ferielukket. Du er meget velkommen til at bestille i den tidsperiode, og så sender vi mandag d. 5. august.

God sommer!