Tysk økologisk smagekasse

DKK 685,00

På lager

Bland 6 flasker og spar 10%

Click & Collect indenfor 2 timer

Fragt fra DKK 29,-

Mohr smagekasse – Alle vore vine fra Mohr.

SPAR 10% PÅ SMAGEKASSEN!

Økologisk Weissburgunder, økologisk Riesling Spätlese, økologisk Pinot Noir, økologisk Riesling Trocken og økologisk Spätburgunder Rosé – smag dem alle!

Her får du to flasker lækker og let Rosé på Pinot Noir/Spätburgunder med smagsnoter af jordbær og citrusfrugter.

Tre flasker økologisk hvidvin – Riesling Trocken, som er en tør syreholdig hvidvin med en svag sødme, Weissburgunder, en frisk og frugtagtig hvidvin, samt Riesling Spätlese, som er en sødmefyldt hvidvin lavet på den sene høst, hvor druerne har fået varme og sol og dermed et højt sukkerindhold.

Samtidig får du vinhusets økologiske rødvin, en elegant Pinot Noir, som har lagret 8 måneder på egetræsfade.

Facts om vinen:
Smagsnoter:
Rudi Vollers favoritter!

Land:

Tyskland

Certificering:

Økologisk

Producent:

Mohr

Sulfitter:

Drue:

Riesling, Pinot Noir

Weingut Mohr har til huse i Rheingau, der af mange anses som værende en af de mest spændende vinregioner i Tyskland. Rheingau snoer sig omkring 30 km langs Rhinens bredder, og er karakteriseret ved stejle skråninger med skifer og kvartsholdige jordarter.
Området er i stærk konkurrence med Mosel om at producere de bedste Riesling-vine. Næsten 80% af arealet i Rheingau er beplantet med netop Riesling. Pinot Noir eller Spätburgunder, som druen hedder på tysk, optager ca. 11-12% af arealet. De resterende 8-9% er et mix af forskellige druer som Müller-Thurgau, Weissburgunder (Pinot Blanc), Dornfelder mv.

Fokus på økologi!
Weingut Mohr kan føres tilbage til 1875, og drives i dag af 4. generation – Jochen Neher og hans hustru Saynur. Hun er af tyrkisk afstamning, og det giver sig i høj grad til udtryk i det visuelle udtryk, ligesom parret driver et spisested med fokus på netop det orientalske køkken.
Mohr har siden 2014 været en del af ECOVIN, der er en sammenslutning af 245 tyske økologiske og biodynamiske vinproducenter. De seneste år har man udvidet produktion, og har overtaget en række marker i området der tidligere har været dyrket konventionelt, men hvor man nu er i gang med omlægning til økologisk produktion.

Mere fra samme producent:

-> Udforsk udvalget nedenfor

Aldersbekræftelse

Vi sælger alkohol, så du skal være minimum 18 år gammel for at handle på webshoppen. Er du over 18 år?