Narcisse 2022

kr. 189,00

På lager

Bland 6 flasker og spar 15%
Click & Collect indenfor 2 timer
Fragt fra DKK 29,-

Narcisse 2022 – Blomster og honning og let søde noter – 15% i alkoholprocent!

Narcisse 2022 er lavet af Maxime og hans team fra La Micro winerie. La Micro winerie er som ordet antyder et mikro vinmager, som har til huse i det kreative miljø Darwin i hjertet af Bordeaux. Det her er rigtig spændende – der bliver leget og kreativiteten bliver sluppet løs!

Narcisse er lavet på 65% Gros Manseng og 35% Petit Manseng. Manseng var nær uddød som druer, men er blevet genopdyrket i Jurancon. Den er kendt for sin rige aroma og fyldige smag.

Druerne er naturligvis biodynamiske og håndplukkede.

Det er en VILD lækker vin med kompleks blomsternoter og flere niveauer i smagsoplevelsen. Det er første årgang af vinen – vi er meget lykkelige over at have den på hylderne!

Facts om vinen:
Smagsnoter:
Blomster og honning

Land:

Frankrig

Certificering:

Økologisk

Producent:

La Micro Winerie

Sulfitter:

Ingen tilsatte sulfitter

Lagring:

8 måneder på eg og stål

Drue:

65% Gros Manseng og 35% Petit Manseng

Mere fra samme producent:

Hvem producerer Narcisse 2022?

La Microwinerie er som ordet antyder et mikro vinmager, som har til huse i det kreative miljø Darwin i hjertet af Bordeaux. Det her er rigtig spændende!
Vi mødte Maxime i 2023 og faldt straks for hans passion – og vine!
Maxime er uddannet landbrugsingeniør og ønolog og har i flere år rejst rundt i New Zealand, Californien, Argentina for at lære mere om vin. Tilbage i Bordeaux startede han vinproduktion og køber de bedste druer af de omkringliggende drueproducenter.
Maxime og hans unge team producerer vin med så lidt indblanding som muligt og naturligvis med økologiske eller biodynamiske druer – og dermed så få sulfitter som muligt. Og Maxime giver pant retur for vinflaskerne, som genbruges. Al spild minimeres.
Deres vine er fantastiske – de nørder med stor passion om alle detaljer, som kun unge og passionerede vinmagere kan gøre det! Vi har taget et par af hans bedste vine hjem – det kommer i begrænset oplag. For eksempel er den fremragende hvidvin Zephyr lavet i 1.000 eksemplarer – alt for lidt til at de store gider tage det hjem.
Men vi er små, så det er match made in heaven – og du kan smage vin, som der virkelig er kælet for!

Aldersbekræftelse

Vi sælger alkohol, så du skal være minimum 18 år gammel for at handle på webshoppen. Er du over 18 år?