Naturvin smagekasse “Classic”

kr. 785,00

Bland 6 flasker og spar 10%
Click & Collect indenfor 2 timer
Fragt fra DKK 29,-

Naturvin smagekasse “Classic”: Naturvin fra Frankrig – Seks tunge flasker fra to af vores dygtige franske producenter – naturvin når det er allerbedst!

SPAR 15% så længe lager haves.

I vores naturvin smagekasse “Classic” fra Frankrig har vi sammensat seks naturvine fra to producenter i Bordeaux.

I kassen finder du tre røde og tre hvide.

De første fire flasker er fra vores nye kreative venner Les Chais du Port du La Lune, som laver nogle fantastiske blends:

Canon 2021– Naturvin rødvin – Rig og kompleks identitet på et blend af hele 10 druer.

Caisse 2023– Let og elegant stållagret vin på tre druer, Carignan, som tilfører noter af hindbær & tranebær, Gamay. som giver tungere noter af jord og mørk the, og Merlot for lidt sødme

Volume 2021 – Det er en blanding af et dusin druesorter – hovedsageligt Malbec, Merlot, Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon samt andre druesorter inklusive hvide druer og lagret i 9 måneder i en blanding af både teracotta samt egefade. Wouw!

Piccolo 2021 – Hvidvin naturvin En stålgylden ufiltreret og usædvanlig dejlig fransk natur hvidvin. 3 kasser tilbage, så er den væk. Globalt.

De sidste to flasker er fra vores biodynamiske producent Les Hauts de Riquets, som i sit biodynamiske univers laver nogle virkelig unikke naturvine:

Les Nenettes – Ufiltreret og skøn hvidvin på Semillon, naturligvis naturgæret. Noter af frisk frugt og citrus samt en god eftersmag.

Dulce 2021 – Fantastisk vidunderlig! Den er tæt og ufiltreret og har fantastisk smag af syrlige og søde æbler. Helt unik og en fantastisk oplevelse!

Vi kan på det varmeste anbefale denne naturvin smagekasse til både begyndere og øvede – der er tale om vine af meget høj kvalitet!

Facts om vinen:
Smagsnoter:
Vores bedste naturvine

Land:

Frankrig

Certificering:

Naturvin

Producent:

To forskellige producenter

Sulfitter:

Se de enkelte vine

Drue:

(se de enkelte vine)

Mere fra samme producent:

Hvem producerer Naturvin smagekasse “Classic”?
Se de enkelte vine

Aldersbekræftelse

Vi sælger alkohol, så du skal være minimum 18 år gammel for at handle på webshoppen. Er du over 18 år?