New Winemakers smagekasse

kr. 799,00

På lager

Bland 6 flasker og spar 15%
Click & Collect indenfor 2 timer
Fragt fra DKK 29,-

New Winemakers naturvin smagekasse: Smagekasse med de nye winemakers fra Bordeaux. Seks naturvine fra fem mikroproducenter.

– Prøv naturvin når det er allerbedst fra små producenter!

SPAR 20% så længe lager haves.

I vores New Winemakers naturvin smagekasse har vi sammensat seks naturvine fra fem mikroproducenter i Bordeaux.

Bordeaux er et stolt og traditionsrigt vinområde og der har gennem tiderne hersket mange regler. For at opnå “appellation” og skrive Bordeaux på sine vine skal producenterne bruge bestemte druer, behandle dem på en bestemt måde, etc. Det er der rigtig mange fra den nye generation, som gør oprør imod! De vil lave vin på oprindelige druer, og udvikle vinene i symbiose med naturen – og lade druerne bestemme, ikke “de grå herrer fra kontrolinstansen”. Kreativiteten spirer og de ser det som en anerkendelse, når deres vin bliver straffet med navnet: “Vin de France”.

I denne smagekasse fra New Winemakers finder du hvidvin, rødvin, samt pet nat naturvin.

Du får to flasker fra vores biodynamiske partner La Micro Winerie fra Bordeaux, hvor vores nye unge winemaker Maxime laver fantastiske biodynamisk certificerede naturvine:

Granite 2022 – Mineralsk og slank hvidvin på druen chenin – næsten saltholdige noter – ufiltreret og virkelig lækker!

Queyries – Rødvin på to forskellige biodynamiske druer (Merlot + Cabernet Franc) med smagsnoter af røde bær og bløde taniner!

Du får en flaske rødvin fra vores nye partner Vincent fra Vignobles L’Amouller. Vincent omlagde til økologi i 2014 og er ihærdigt involveret i foreningen Nature & Progress, som ønsker at fremme naturvin produktionsmetoder.

Merlot Moqueur– En dejlig nem Merlot, som gør oprør mod konventionerne – deraf fanen og “Mocking Bird” på etiketten. Kirsebær, røde bær, mums.

Endelig to flasker fra vores nye biodynamiske winemaker Clos de la Molenie. Kim og Sylvain har lavet biodynamisk vin siden generationsskiftet og gjort en kæmpe indsats for at dyrke planter og træer, som trækker de rigtige insekter til og sikrer et fantastisk biodynamisk økosystem. Deres vine er helt suveræne!

Pas de La Colline Integrale – En rødvin lavet på røde og hvide druer. Druerne har vinificeret i hele klaser med druestilken og blandet med hvide druer. Stilken giver friskhed og sprøde tanniner til vinen. Limited edition!

Clos de la Molenie Blanc – En fantastisk hvidvin på Sauvignon Blanc lagret på akacietræfade

Og lidt bobler til at slutte af på, helt uden tilsatte sulfitter fra en lille ambitiøs winemaker Lile Rouge lidt øst for Bordeaux:

Lile Rouge Pet Nat – Skøn rød pet nat på Merlot, så til den lidt sødere side – friske noter af bær og flot champagneprop!

Vi har lige fået disse vine hjem efter at have smagt os gennem 800+ vine på messen i Frankrig – Så vi kan på det varmeste anbefale denne naturvin smagekasse!

Se de andre smagekasser:

Aldersbekræftelse

Vi sælger alkohol, så du skal være minimum 18 år gammel for at handle på webshoppen. Er du over 18 år?