Økologisk smagekasse

DKK 629,00

På lager

Bland 6 flasker og spar 10%

Click & Collect indenfor 2 timer

Fragt fra DKK 29,-

Økologisk smagekasse – Et spændende udvalg af økologisk certificerede vine fra Tyskland og Italien

SPAR 20% PÅ SMAGEKASSEN!

 

3 tyske vine fra Weingut Mohr i Rheingau ved Rhinen i Tyskland. Rheingau betragtes af mange, og ikke uden grund, som en af de bedste områder i Tyskland på linje med bl.a. Mosel. Weingut Mohr kan føres tilbage til 1875, og drives i dag af 4. generation – Jochen Neher og hans hustru Saynur.

Mohr Weissburgunder 2019 er en lækker frisk og frugtig hvidvin. Baseret på Pinot Blanc eller Weissburgunder, som druen hedder på tysk. Vinen her har duftmæssige aromaer af tropiske frugter som ananas og melon. Lækker frisk og frugtagtig smag, og med et lavt syreindhold.

Mohr Riesling 2019 er indbegrebet af tysk hvidvin når det er bedst. Riesling-druen trives særdeles godt i Rheingau, og hos Weingut Mohr udgør den også 75% af det beplantede areal. Det er altså en drue man ved hvordan skal håndteres og her bliver du bestemt ikke skuffet.

Mohr Pinot Noir 2018 er en lækker rubinfarvet rødvin på Pinot Noir som de fleste også kender fra Bourgogne. Tyskerne mestrer dog også denne drue særdeles godt. Duft af kirsebær og solbær. Smagen er fyldig med en blød og mild eftersmag.

 

3 italienske vine fra Cantina Berioli i Umbrien i midtitalien på grænsen til Toscana. Klassiske bakkede landskaber og solmodne druer uden at det bliver for tungt. Stedet drives som et klassisk familieforetagende af parret Roberto og Cristina Berioli med hjælp fra børnene Matteo og Assunta samt deres respektive familier. I 2014 påbegyndte familien overgangen til økologisk produktion og med lanceringen af 2017 årgangen af topvinen Spiridione er hele sortimentet nu økologisk certificeret.

Maldestro 2018 er en let, ung og drikkevenlig økologisk hvidvin på Chardonnay druen lagret på ståltanke.

Topporosso 2017 en dybrød og let drikkelig frugtig vin. Antydninger af blomster, røde frugter og svagt krydret. Håndplukkede druer hvor vinen først lagrer mindst 4-5 måneder i ståltanke og dernæst på flaske. Et lettere glas rødvin som et godt match med lette retter og til snacks.

Spiririone 2017 er Berioli husets topvin, der fra 2017 årgangen også er økologisk produceret. Dyrket på kalkholdige marker med et vist lerlag der giver gode betingelser for Merlot-druen. Druerne er håndplukket og fermenteres på ståltanke. Dernæst lagres vinen mindst 18 måneder på franske egetræsfade (225 liters barriques), før den sidste lagring sker på flaske. En virkelig kraftig rødvin.

 

Alle vinene er økologisk certificeret, dvs. der ikke anvendt kunstgødning og pesticider ved dyrkning af druerne. Samtidig er antallet af tilladte hjælpestoffer i produktionen reduceret betydeligt i forhold til konventionel vin. Vores økologiske vine er naturligvis certificeret efter principperne i EU og med det velkendte EU-økologilogo. Læs mere om økologisk certificeret vin her.

Facts om vinen:
Smagsnoter:
De bedste økovine!

Land:

Certificering:

Producent:

Sulfitter:

Drue:

Mere fra samme producent:

-> Udforsk udvalget nedenfor

Aldersbekræftelse

Vi sælger alkohol, så du skal være minimum 18 år gammel for at handle på webshoppen. Er du over 18 år?