Orange 2021

kr. 169,00

På lager

– Bland 6 vine og spar automatisk 15%
– Fragt DKK 29,- på ordrer over 599,-
– Hurtig levering
– Trustpilot: 4,8/5

Orange 2021 – Den allerbedste orange vin!

Orange 2021 er simpelthen så fantastisk lækker, at vi blev nødt til at tage den hjem. Den er blot 50 cl mod 75 normalt, men altså: Det er en unik oplevelse!

Der er i øvrigt kun lavet 800 flasker af denne orange vin, som er gæret på nye egetræsfade.

Skindkontakt: 14 dage på skindet.

Vinen udmærker sig med sin fantastiske orange farve. Duften er moden frugt blandet med noter af tørre planter. Den har en smuk garvesyrestruktur med noter af appelsin, svesketærte og tørrede dadler. Hov, og nu var der ikke mere tilbage…

Facts om vinen:
Smagsnoter:
Svesker og appelsin

Land:

Frankrig

Certificering:

Økologisk og Biodynamisk

Producent:

Clos de la Molenie

Sulfitter:

Ingen tilsatte sulfitter

Lagring:

Nye egetræsfade

Drue:

Semillion

Mere fra samme producent:

Hvem producerer Orange 2021?
Sylvain og hans kone Kim er et af eksemplerne på den nye generation af Bordeaux-vinbønder, som ønsker at lave fantastisk naturvin med respekt for naturen. De har respekt for druerne og rammer med deres fremragende vine de noter af frugt, mineralitet og finesse, som er kendetegnende for den nye generation af vinbønder.
Vi er meget stolte over at få lov til at præsentere Clos de la Molinie på det danske marked. Deres vine vinder medaljer verden over, senest på de kræsne japanske marked.
Som tredje generation på denne familievingård i Bordeaux overtog Sylvain gården efter sin far i 2007. Efterfølgende begyndte rejsen ud af andelssystemet og det konventionelle landbrug, og i 2015 startede omlægningen til økologisk jordbrug og sidenhen til biodynamisk i 2017. Og den slags tager tid! Ægteparret har over årene plantet over 400 meter træer og hæk af mere end ti forskellige arter, som dels danner skygge for solen, dels tiltrækker hver deres type insekter, som hjælper med at sikre høsten.

Vær sikker på levering inden

SOMMERFERIEN

Hvis du bestiller senest mandag d. 15. juli kl. 18.00.

I perioden tirsdag d. 16. juli til og med søndag d. 4. august holder vi ferielukket. Du er meget velkommen til at bestille i den tidsperiode, og så sender vi mandag d. 5. august.

God sommer!