Orange naturvin smagekasse

kr. 799,00

På lager

Bland 6 flasker og spar 15%
Click & Collect indenfor 2 timer
Fragt fra DKK 29,-

Orangevin smagekasse: Spar 20% på 6 forskellige natur orangevin!

SPAR 20% så længe lager haves.

Orangevin er lavet på de druer, som man laver hvidvin på. I orange naturvin har drueskallerne fået lov at ligge i mosten sammen med druesaften. Så trækker de saft og kraft og smag fra skallerne. Jo længere tid, desto mere tanninfyldigt og desto mere farve. Det er RIGTIG godt!

Der er stor forskel på orangevine, så vi har sammensat en smagekasse med 6 forskellige orangevin fra 4 forskellige producenter.

Fra orange pet nat bobler til funky natur orange og over til en helt fantastisk egetræslagret nærmest cognacagtig orangevin!

Vi starter fra venstre mod højre med tre italienere:

Orange Crest – Mineralske og easy going klassisk biodynamiske orange naturlige pet nat bobler – lækker italiener, 20 timer på skindet!

Da Urlo – Funky crisp ananas noter i denne ufiltrerede biodynamiske naturligt gærede orangevin.

Panta Rhei – Funky fætter og levende – pas på når du åbner –  smagsnoter af orangefrugt og med snert af cider.

Orchis – Noter af eksotisk frugt og citrus – har ligget 20 dage på skindet, så i den gode ende fra vores lille franske hus. Vildt lækker! Der er to stk af disse i kassen – p.t. erstatter den Ortrugo, som er vist på billedet.

Volte Face 2022– Ufiltreret natur orangevin – Toppen af orangevin – det bliver altså ikke bedre. Vores bedste orange vin har fundet vej til smagekassen!

Pas de La Colline Orange – Lille eksklusiv sag, der er kun lavet lavet 800 flasker – lagret på egetræ og 14 dage på skindet. Noter af appelsin, svesketærte og tørrede dadler

Alle sammen naturvine – med mindst mulige sulfitter og ingen pesticider.

Se de andre smagekasser:

Aldersbekræftelse

Vi sælger alkohol, så du skal være minimum 18 år gammel for at handle på webshoppen. Er du over 18 år?