Orange naturvin smagekasse

Original price was: kr. 1.000,00.Current price is: kr. 800,00.

På lager

Orangevin smagekasse: Spar 20% på 6 forskellige natur orangevin!

SPAR 20% så længe lager haves.

Orangevin er lavet på de druer, som man laver hvidvin på. I orange naturvin har drueskallerne fået lov at ligge i mosten sammen med druesaften. Så trækker de saft og kraft og smag fra skallerne. Jo længere tid, desto mere tanninfyldigt og desto mere farve. Det er RIGTIG godt!

Der er stor forskel på orangevine, så vi har sammensat en smagekasse med 6 forskellige orangevin fra 4 forskellige producenter.

Fra italienske orange pet nat bobler til funky natur orange og over til en helt fantastisk cognac agtig lille perle fra Frankrig!

Vi starter fra venstre mod højre:

Orange Crest – Mineralske og easy going klassisk biodynamiske orange naturlige pet nat bobler – lækker italiener, 20 timer på skindet!

Da Urlo – Funky crisp ananas noter i denne ufiltrerede biodynamiske naturligt gærede orangevin.

Panta Rhei – Funky fætter og levende – pas på når du åbner –  smagsnoter af orangefrugt og med snert af cider.

Orchis – Fransk biodynamisk orange vin med noter af eksotisk frugt og citrus – har ligget 20 dage på skindet. Den vågner op til dåd i glasset efter 5-10 minutter!

Volte Face 2022 – Topvinen fra unge Maxime fra La Micro Winerie – med fantastiske noter og mange niveauer i smagsoplevelsen. Og en nærmest uigennemtrængelig fantastisk orange farve!

Pas de la Colline Orange 2021 – En lille perle – 50 cl. Helt unik orange vin, lagret på egetræ med noter af appelsin, svesketærte og tørrede dadler. Nærmest cognac agtig. Her rammer vi toppen af orangevin!

Se de andre smagekasser:

Vær sikker på levering inden

SOMMERFERIEN

Hvis du bestiller senest mandag d. 15. juli kl. 18.00.

I perioden tirsdag d. 16. juli til og med søndag d. 4. august holder vi ferielukket. Du er meget velkommen til at bestille i den tidsperiode, og så sender vi mandag d. 5. august.

God sommer!