Queyries 2021

kr. 159,00

Bland 6 flasker og spar 15%
Click & Collect indenfor 2 timer
Fragt fra DKK 29,-

Queyries 2021 – Røde bær og bløde tanniner!

Queyries er lavet af Maxime og hans team fra La Micro winerie. La Micro winerie er som ordet antyder et mikro vinmager, som har til huse i det kreative miljø Darwin i hjertet af Bordeaux. Det her er rigtig spændende – der bliver leget og kreativiteten bliver sluppet løs!

Queyries er lavet på biodynamiske druer – 75% Merlot fra Bordeaux og 25% Cabernet Franc fra Loire.

Mosten har lagret på ståltanke uden noter og tannin fra eg.

Hvis du nørder lidt, så vil du opleve, at vinen kommer til udtryk i to etaper: Først dufter du merlotdruens modne røde frugter, der er typisk for Bordeaux – tankerne går i retning af mormors jordbærsyltetøj. Når du så smager vinen, så bliver du overrasket med tvistet af Cabernet Franc fra Loire-dalen – de bidrager med friskhed, noter af røde kirsebær, og afklippet græs, som parcelhusejerne vil kunne nikke genkendende til.

Facts om vinen:
Smagsnoter:
Bløde røde bær

Land:

Frankrig

Certificering:

Økologisk og biodynamisk

Producent:

La Micro Winerie

Sulfitter:

Ingen tilsatte sulfitter

Lagring:

Ståltank

Drue:

75% Merlot/ 25% Cabernet Franc

Mere fra samme producent:

Hvem producerer Queyries 2021?
La Microwinerie er som ordet antyder et mikro vinmager, som har til huse i det kreative miljø Darwin i hjertet af Bordeaux. Det her er rigtig spændende!
Vi mødte Maxime i 2023 og faldt straks for hans passion – og vine!
Maxime er uddannet landbrugsingeniør og ønolog og har i flere år rejst rundt i New Zealand, Californien, Argentina for at lære mere om vin. Tilbage i Bordeaux startede han vinproduktion og køber de bedste druer af de omkringliggende drueproducenter.
Maxime og hans unge team producerer vin med så lidt indblanding som muligt og naturligvis med økologiske eller biodynamiske druer – og dermed så få sulfitter som muligt. Og Maxime giver pant retur for vinflaskerne, som genbruges. Al spild minimeres.
Deres vine er fantastiske – de nørder med stor passion om alle detaljer, som kun unge og passionerede vinmagere kan gøre det! Vi har taget et par af hans bedste vine hjem – det kommer i begrænset oplag. For eksempel er den fremragende hvidvin Zephyr lavet i 1.000 eksemplarer – alt for lidt til at de store gider tage det hjem.
Men vi er små, så det er match made in heaven – og du kan smage vin, som der virkelig er kælet for!

Aldersbekræftelse

Vi sælger alkohol, så du skal være minimum 18 år gammel for at handle på webshoppen. Er du over 18 år?