Naturvin smagekasse

Fransk naturvin smagekasse – Alle vores naturvine fra Lîle Rouge i Bordeaux.

SPAR 20% PÅ NATURVIN SMAGEKASSE!

Alle vinene i smagekassen er fra det lille franske vinhus Lîle Rouge i det sydøstlige Frankrig mellem Bergerac og Bordeaux. Vingården drives af Antonin og Lea der de seneste år opdyrket et par små marker med druerne Merlot og Castets. Vinen opbevares efter tapning i en kalkstensgrotte, hvor temperaturen er konstant omkring d. 16 grader. En meget lille og spændende producent af naturvin.

 

Petite Terre 2019 – en let frugtig og ligetil rødvin. Den er naturgæret i flasken, så den skal iltes let inden den drikkes.

Les Rescapés 2017 er på ren Merlot og lagret på egetræsfade i de kalkfyldte grotter på Bordeaux egnen.

I smagekassen finder du også Confluence fra 2019, som er en blanding af den sjældne Castets-drue (1/3) samt Merlot (2/3). En tung vin der har lagret på egefade. Husets måske bedste vin!

L’oublie 2019 som er produceret 100% på “den glemte drue” Castets. Det er ny vin fra Lîle Rouge og første gang, at vi ser Castets i en ren udgave.

Et funky islæt i form af Petillant Naturel 2019 der er friske naturlige rosé-bobler der passer perfekt til en varm sommerdag.

Endelig en Masclaret 2019, let og lækker frugtjuice med kort maseration og lagret på stål – ingen forstyrrende egetræ her, og perfekt til lette retter 🙂

Dette er naturvin, som du ikke har smagt det før – vinene produceret eksklusivt i meget små mængder. Derfor vil vi for nogle af vinenes vedkommende desværre ikke være i stand til at få dem hjem igen i samme årgange.

 

Bemærk at fra 2019 årgangen er alle vinene certificeret med det nye franske naturvinsmærke “Vin Méthode Nature” der bl.a. sikrer håndplukkede og økologisk certificerede druer, ingen eller minimal tilsætning af sulfitter, ligesom der ikke må manipuleres med vinen med f.eks. filtrering eller omvendt osmose. Tidligere årgange er “konventionel produceret”, dvs. Les Rescapés 2017 ovenfor, selvom der er anvendt økologiske principper i produktionen. Læs mere om naturvin her.

DKK 779,00

På lager

Smagsnoter:

Next gen naturvine

LAND

Certificering:

Drue:

producent:

Aldersbekræftelse

Vi sælger alkohol, så du skal være minimum 18 år gammel for at handle på webshoppen. Er du over 18 år?