Martins favoritter!

SPAR 10%!

“Vi stoler på dig” – siger de fleste af jer, når I skal blande en kasse blandt vores mange vine.

Her er mine favoritter – en blanding af naturvin, biodynamisk og økologisk produceret vin:

Riesling fra vores tyske vinhus Mohr: En økologisk hvidvin, som er let og elegant, sød og frugtig – og Mohr leverer ind til Michelin restauranten Frederikshøj, så det er hvidvin af en fremragende kaliber. Etiketten har ikke gang på jord her på Nørrebro, men det er heldigvis indholdet, som du skal drikke. Ét stk i kassen, tak!

Amourette fra vores franske biodynamiske vinhus Hauts de Riquets: En lækker frisk hvidvin, som er produceret af Ivan fra området omkring Duras i Frankrig. Ivan går meget op i biodynamisk vinproduktion, og mærker efter, hvor jordenergien er bedst. Den her vin er bare lækker!

Rosé fra vores tyske vinhus Mohr: Jeg har aldrig været meget for rosé… især ikke efter at vi smagte os igennem ca. 40 af slagsen. Men pludselig var den der! Dufter af friske jordbær, og har en dejlig balance – ikke for sød med en elegant syrlighed og lette bobler. Nu kan jeg godt drikke rosé – også i efteråret, for solskin er noget man bærer med sig.

Petite Terre fra vores franske vinproducent: En fantastisk og let rødvin – en funky lidt boblende naturvin, som jeg nyder afkølet mens jeg laver mad fredag aften. Jeg besøgte Antonin i Bordeaux i sommeren 2020, og hans dedikation og fantastiske håndværk afspejler sig i denne dejlige rødvin! Den er produceret i meget små mængder, og bliver hurtigt udsolgt.

Pinot Noir fra vores tyske vinhus Mohr: Jeg er glad for de lidt lettere økologiske rødvine, der fungerer godt til grøntsager og lette vegetarretter. Igen er der tale om en vin, som egner sig fortrinligt til at nyde i godt selskab, også uden mad. Let og elegant!

Spiridione fra vores italienske vinhus Berioli: Her er der tale om en tung økologisk rødvin, der matcher bøffer og andet utugtigt CO2 svineri fantastisk godt. Lavet på Merlot, og det er Beriolis topvin – de har kælet for detaljen og det er et fabalagtigt godt glas! Bør kun nydes i virkelig godt selskab.

DKK 739,00

På lager

Smagsnoter:

Skønhed og velvære

LAND

Alle dem vi slog i EM!

Certificering:

Økologisk, biodynamisk og naturvin

Drue:

Runde og saftige

producent:

Alle de bedste!

Aldersbekræftelse

Vi sælger alkohol, så du skal være minimum 18 år gammel for at handle på webshoppen. Er du over 18 år?