vores italienske vine

Vores italienske vine!

Naturvin, biodynamisk og økologisk italiensk vin fra små producenter - Bland 6 flasker og spar 10%. Gratis pickup points i København!

Italienske vinsmagekasser!

VI har sammensat de dejligste italienske vinsmagekasser fra vores små vinhuse - Prøv en smagekasse og spar op til 20%! - Shop den nu!

Vores italienske vine

-> Udforsk udvalget nedenfor

Haut de Riquets - Familien samlet
Lile Rouge - Smagning

Vores franske producenter

Tre små Franske vinhuse

Vi har taget biodynamisk, økologisk og naturvin hjem fra tre små producenter, som vi har besøgt igen og igen i Bordeaux området. 

De er udvalgt efter meget grundig research og deres vine er efter vores smag virkelig gode – og anderledes end hvad vi ellers oplever.

LES HAUTS DE RIQUETS​

Les Hauts de Riquets er en lille biodynamisk vinproducent og Ivan er i gang med at opbygge et økosystem, så de har bl.a. anskaffet sortfodssvin og går meget op i, at producere deres egen kompost og næring til vinrankerne.  Deres vine spænder fra den mere klassiske biodynamiske hvidvin Amourette til den mere spændende naturvin Orchis over til de funky Le Cacheniou – produceret specielt til biowine.dk – og den spændende oplevelse Dulce.

Læs mere om Ivan og Les Hauts de Riquets her.

Les chais du port de la lune

Port du la Lune er et andet navn for byen Bordeaux, og det er her, at Laurant Bordes for et par år siden startede produktionen af nogle helt fantastiske rødvine – i en bunker i Bordeaux. Her laves mikrocuvéer med blandinger, der er ud over det sædvanlige – og iøvrigt vine med få eller ingen tilsætninger, bortset fra lidt sulfitter. Atypisk for Bordeaux, så ejer Laurant ingen marker – han køber druerne af en række partnere og laver sine helt egne blends. Alle har det til fælles, at Laurant vælger de bedste druer ud, som matcher de tanker og ideér han har om den vin, som han ønsker at producere. Kreativiteten kan få frit spil, fordi Le Chais ikke er bundet af de samme druer og marker år efter år.  

Læs mere om Laurant og Les Chais du Port du la Lune her.

L’ile rouge

L’ile Rouge er en helt fantastisk producent af naturvine. Vi er lidt øst for Bordeaux og har besøgt Antonin adskillige gange. Han har de seneste år opdyrket et par små marker med druerne Merlot og den sjældnere Castets. Dyrkningen er økologisk og alt foregår i hånden. 

Hans naturvine er helt fantastiske og anbefales af de førende vinbutikker i Bordeaux.

I sine tidlige dage smagte naturvin af rød saft iblandet en klump gær fra De Danske Spritfabrikker – når du smager vinene fra L’ile Rouge, så vil du opleve, at naturvin har nået nye fantastiske højder!

Læs mere om Antonin og L’ile Rouge her.

Hvorfor vælge biowine?

Vi er dit trygge valg

clean

Rene
vine

Kun økologisk, biodynamisk og naturvin

Hos dig
hurtigt

Hent selv i Kbh – eller få bragt ud fra DKK 29,-

Eksklusive vinhuse

Håndplukket udvalg fra fem små dedikerede vinhuse

Trygt køb

Høj score på Trustpilot
– Vi bytter hvis du ikke er tilfreds! 

Hvor kan jeg købe?

Nyd på restaurant og køb i webshoppen!

Vi sælger kun vores vine til restuaranter og forhandlere, som vi elsker. De lægger passion og ære i at servere det bedste for deres kunder. Du kan også altid købe online.