Naturvin abonnement kasse for kun 475,-

Naturvin abonnement!

Naturvin abonnement med tre flasker naturvin hver måned!

Ingen binding!

Fri fragt!

Spørgsmål til dit naturvin abonnement?

Vi blander en rød, en hvid og en tredje vin – måske en orange, en pet nat, eller en rosé. Alle vine er nøje udvalg. Vi vedlægger en beskrivelse af vinene, samt mikroproducenterne, som har lavet vinen, så du ved, hvad du får. Det er altid tre forskellige producenter, så du kommer godt rundt – og altid tre forskellige vine!

Der er ingen binding, så du kan opsige dit naturvin abonnement når du vil. har du brug for en pause, så sætter du det på pause. Skriv til os på kontakt@biowine.dk

Vi leverer som udgangspunkt din vin med Postnord, men bor du i nærheden, så kører vi selv forbi med den, når vi alligevel er på tur. Du er også altid velkommen til at hente selv på vores lager i Brønshøj. Det vælger du, når du bestiller.

Vi sammensætter abonnementskasserne, så der både er mere klassiske naturvin og mere udfordrende. Nogle kunder synes, at de klassiske er kedelige og de vil ha det mere vildt! Nogle synes de vilde er for funky og vil have det mere klassisk. Vi prøver at ramme begge dele og håber, at du er klar på en oplevelse – uanset om du vild eller klassisk.

Er der “prop” i vinen, så får du en ny. Vi elsker tilfredse kunder og har en høj rating på Trustpilot. Falder vinen ikke i din smag, så skriv til os. Så finder vi en løsning.

Ja, selvfølgelig! Du sætter bare dit abonnement på pause. Skriv til os på kontakt@biowine.dk.

Det gør du ved at skrive til os på kontakt@biowine.dk

Vi sender den første onsdag i hver måned, og så lander vinen hos dig et par dage efter – op til weekenden!

Det gør vi når vi har sendt vinen afsted. Ikke før.

Der er altid vine for minimum 475,- incl. fragt i kassen – og ofte mere. Vi blander det, som passer bedst til hinanden og årstiden. Du kan altid bestille mere, hvis du prøver en vin, som du kommer til at holde af!  

Rene
vine

Kun økologisk, biodynamisk
og naturvin

Hos dig
hurtigt

Hent selv i Kbh
– eller få bragt ud fra DKK 29,-

Eksklusive
vinhuse

Håndplukket udvalg fra
små dedikerede vinhuse

Trygt
køb

Høj score på Trustpilot
– Vi bytter hvis du ikke er tilfreds! 

Happy customers,
happy life

Vi gør os umage og leverer den bedste oplevelse til vores kunder. Vi bliver rigtig glade, når I kvitterer med en anmeldelse på Trustpilot.

4,8 / 5,0

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl? Så ring til os på 30493047 eller skriv på kontakt@biowine.dk

Vi svarer indenfor 24 timer.

Vi er klar til at hjælpe!

Hvad er naturvin?

Naturvin er så rent som det kan blive – lavet på økologiske eller biodynamiske druer og produceret med begrænset brug af sulfitter og hjælpestoffer.

Der findes ingen overordnede regler for denne type vin, og enhver kan i princippet betegne sin vin som naturvin. Som oftest er vinen lavet på økologiske eller biodynamiske (håndplukkede) druer, og der anvendes ikke tilsætningsstoffer – hverken kunstige eller naturlige ligesom brugen af sulfitter/svovl skal begrænses eller helt udelades.

For at råde bod på de manglende regler i “naturvinjunglen” er der opstået en række private sammenslutninger, hvor en række producenter laver fælles aftaler om, hvordan produktionen skal foregå.

De forskellige producenter og organisationer er sådan bredt set enige om:

– Ingen pesticider

– Ingen kunstgødning

– Anvendelse af kobber er tilladt i marken

– Ingen hjælpestoffer i produktionen

– Ingen – eller få – sulfitter i produktionen

 

I Frankrig blev foreningen Syndicat de défense des vins naturels stiftet i oktober 2019 og i foråret 2020 fik foreningen godkendt sine regler og principper hos de franske myndigheder, der står for kontrol af vinproduktion.

Ren saft og kreativitet! Vinproduktion har igennem tiden fulgt et system af regler og klassifikationer. Det har sikret stringens – men dæmpet kreativiteten. De nye producenter af naturvin leger løs og vil give dig oplevelsen af druerne så rent som muligt – og ofte uden egetræslagring. Kreativiteten er sat fri!

Vi finder de små passionerede vinproducenter, som tager hensyn til deres omgivende natur. De ved, at det kommer dem selv til gode. Og de generationer, der følger efter.
 
De er altid interesseret i de gamle druer, som oprindeligt groede på deres jorde. De opdyrker de gamle lokale druer, netop fordi druerne passer perfekt i det naturlige terroir. 
 
De kigger på den drue, som naturens luner har fremelsket netop i år og med kreativ nysgerrighed udvikler de den vin, som druen kan tilbyde.
 
Naturvin har tidligere smagt lidt af rød saftevand tilsat gær – men niveauet er steget betragteligt de seneste år, og der venter dig nogle gode og meget rene vinoplevelser!

Vi har lige nu en masse dejlige naturvine på lager – du kan læse om vores anbefaling ovenfor, og finde dem, som du kan lide, i shoppen .