Biodynamisk vin. Køb din naturvin i København

Klar på biodynamisk vin?

Biowine gi´r dig biodynamisk vin, samt økologisk vin og naturvin direkte fra udvalgte mikroproducenter!

Bland selv biodynamisk vin
- Lige nu anbefaler vi:

Tag en smagekasse:

Happy customers,
happy life

Vi gør os umage og leverer den bedste oplevelse til vores kunder. Vi bliver rigtig glade, når I kvitterer med en anmeldelse på Trustpilot.

4,8 / 5,0

Rene
vine

Kun økologisk, biodynamisk
og naturvin

Hos dig
hurtigt

Hent selv i Kbh
– eller få bragt ud fra DKK 29,-

Eksklusive
vinhuse

Håndplukket udvalg fra
små dedikerede vinhuse

Trygt
køb

Høj score på Trustpilot
– Vi bytter hvis du ikke er tilfreds! 

Hvad er biodynamisk vin?

Månefaser og kohorn? Biodynamisk vin har ry for at være lidt hokus pokus. Noget med at grave kohorn ned for at få god jordenergi. Men der er en god grund til det. Hornene var i sin tid fyldt op med kokassemøj til gødning af jorden. Det virker.

Hvad må man tilsætte i biodynamisk vinproduktion?

Biodynamisk vin er ligesom økologisk vin produceret uden brug af pesticider og kunstgødning. I biodynamisk produktion tilføjer man en åndelig dimension hentet fra Rudolf Steiners principper om f.eks. at følge en biodynamisk kalender, hvor universets kosmiske kræfter indregnes.

Kravene til anvendelse af hjælpestoffer er skærpet – der må blot anvendes 14 tilladte tilsætningsstoffer

Biodynamisk vinproduktion giver mulighed for at lave nogle helt fantastiske vine, hvor sulfitindholdet er minimeret, og hvor druerne i særdeleshed træder frem.

Samtidig kan man anvende sulfitter til at stoppe gæringen, så man trods alt har lidt styr på eventuel uønsket eftergæring.

Er biodynamisk vin bare hokus pokus?

Biodynamisk vin kan virke lidt hokuspokus agtigt, men en række anerkendte producenter har i mange år skabt stor vin via de biodynamiske principper – også uden nødvendigvis altid at skilte med det.

De fleste producenter anvender Demeter-mærket, som er garanti for at vinen er biodynamisk. Der kan være andre lokale mærkninger, som angiver biodynamisk produktion, men Demeter er det mest udbredte.

Kravene til det maksimale indhold af sulfitter adskiller sig ikke markant i forhold til økologisk produktion (max. 110 mg/L for rødvin og max. 140 mg/L for hvidvin). Vinen må dog maksimalt opvarmes til 35 grader ved biodynamisk produktion. Husdyrgødningen skal være fra økologisk landbrug.

Vi har en masse dejlige biodynamiske vine på lager – du kan læse om vores anbefaling ovenfor, og finde dem, som du kan lide, på shoppen .