Biowine gi´r dig naturvin, økologisk og biodynamisk vin direkte fra udvalgte mikroproducenter!

Naturvin - er du klar?

Hos biowine.dk får du pesticidefri spontangæret naturvin direkte fra små naturvin producenter.

Bland selv din naturvin
- Lige nu anbefaler vi:

Tag en smagekasse:

Happy customers,
happy life

Vi gør os umage og leverer den bedste oplevelse til vores kunder. Vi bliver rigtig glade, når I kvitterer med en anmeldelse på Trustpilot.

4,8 / 5,0

Rene
vine

Kun økologisk, biodynamisk
og naturvin

Hos dig
hurtigt

Hent selv i Kbh
– eller få bragt ud fra DKK 29,-

Eksklusive
vinhuse

Håndplukket udvalg fra
små dedikerede vinhuse

Trygt
køb

Høj score på Trustpilot
– Vi bytter hvis du ikke er tilfreds! 

Hvad er naturvin?

Naturvin er så rent som det kan blive – lavet på økologiske eller biodynamiske druer og produceret med begrænset brug af sulfitter og hjælpestoffer.

Hvad må man tilsætte til naturvin?

Der findes ingen overordnede regler for denne type vin, og enhver kan i princippet betegne sin vin som naturvin. Som oftest er vinen lavet på økologiske eller biodynamiske (håndplukkede) druer, og der anvendes ikke tilsætningsstoffer – hverken kunstige eller naturlige ligesom brugen af sulfitter/svovl skal begrænses eller helt udelades.

Hvornår må man kalde naturvin for naturvin?

For at råde bod på de manglende regler i “naturvinjunglen” er der opstået en række private sammenslutninger, hvor en række producenter laver fælles aftaler om, hvordan produktionen skal foregå.

De forskellige producenter og organisationer er sådan bredt set enige om:

– Ingen pesticider

– Ingen kunstgødning

– Anvendelse af kobber er tilladt i marken

– Ingen hjælpestoffer i produktionen

– Ingen – eller få – sulfitter i produktionen

I Frankrig blev foreningen Syndicat de défense des vins naturels stiftet i oktober 2019 og i foråret 2020 fik foreningen godkendt sine regler og principper hos de franske myndigheder, der står for kontrol af vinproduktion.

De små producenter ønsker ren saft og kreativitet!

Vinproduktion har igennem tiden fulgt et system af regler og klassifikationer. Det har sikret stringens – men dæmpet kreativiteten. De nye producenter af naturvin leger løs og vil give dig oplevelsen af druerne så rent som muligt – og ofte uden egetræslagring. Kreativiteten er sat fri!

Vi finder de små passionerede vinproducenter, som tager hensyn til deres omgivende natur. De ved, at det kommer dem selv til gode. Og de generationer, der følger efter.
 
De er altid interesseret i de gamle druer, som oprindeligt groede på deres jorde. De opdyrker de gamle lokale druer, netop fordi druerne passer perfekt i det naturlige terroir. 
 
De kigger på den drue, som naturens luner har fremelsket netop i år og med kreativ nysgerrighed udvikler de den vin, som druen kan tilbyde.
 
Naturvin har tidligere smagt lidt af rød saftevand tilsat gær – men niveauet er steget betragteligt de seneste år, og der venter dig nogle gode og meget rene vinoplevelser!
 
Vi har lige nu en masse dejlige naturvine på lager – du kan læse om vores anbefaling ovenfor, og finde dem, som du kan lide, i shoppen .