Ønsker du som os vin, der er produceret med respekt for miljøet uden brug af pesticider og genetisk modificerede organismer, og hvor tilsætningen af sulfitter er begrænset?

Så er Biowine.dk det rette sted for dig at finde din vin!

Vi er to gode venner – Martin og Rasmus – der i mange år har dyrket vores interesse for vin på hobbybasis med et væld af vinrejser, smagninger, producentbesøg bag os.

Rasmus har gennemført den internationalt anerkendte vinuddannelse WSET og er certificeret Level 3 (med udmærkelse).

Vi går efter små lokale producenter, hvor kærligheden til vinen, jorden og nærområdet vægter tungere end høstudbytte og profit. Vi besøger vores udvalgte producenter og har gået i deres marker og forstår deres forkærlighed for de naturlige måder, at dyrke vin på. Vi hjemtager direkte fra producenten og uden fordyrende mellemled.

Størstedelen af vores sortiment er økologisk certificeret og gerne biodynamisk. Du vil dog også kunne finde vin, som ikke bærer økologi- eller Demeter-mærker, men hvor vinproducenten følger de samme principper uden en certificering.

Vi behandler vores kunder godt og du kan tjekke op på deres oplevelser på Trustpilot. Bor du lokalt (Nørrebro eller Brønshøj) kan du ofte hente et par timer efter at du har bestilt. Ellers hjælper vores venner hos PostNord med udbringningen i løbet af et par dage.

Vi håber, at du har lyst til at opleve vores vine!

Rasmus & Martin

Aldersbekræftelse

Vi sælger alkohol, så du skal være minimum 18 år gammel for at handle på webshoppen. Er du over 18 år?