Dulce 2021

kr. 149,00

På lager

Bland 6 flasker og spar 15%
Click & Collect indenfor 2 timer
Fragt fra DKK 29,-

Dulce 2021 – Naturvin vin fra Les Hauts de Riquets i Duras i Sydfrankrig på økologisk og biodynamisk certificerede druer.

Dulce 2021 er så fantastisk vidunderlig! Den er tæt og ufiltreret og har fantastisk smag af syrlige og søde æbler.

Den er lavet på 98% Sauvignon og 2% Semillon. Druerne håndplukkes og vinen gærer naturligt.

Der tilsættes et minimum af svovl – vi er nede på 21 mg mod tilladt grænse på 150 mg, så derfor går den under betegnelsen naturvin – og vinen er ufiltreret.

Der er kun produceret 800 flasker.

Lægges på køl og serveres anytime – før maden eller bare når du er træt af at drikke vin og har brug for noget helt andet.

Husk at omryste den inden åbning.

Facts om vinen:
Smagsnoter:
Æbledrøm!

Land:

Frankrig

Certificering:

Økologisk og Biodynamisk

Producent:

Les Hauts de Riquets

Sulfitter:

21 mg/L

Lagring:

Ståltank

Drue:

98% Sauvignon
2% Semillon

Mere fra samme producent:

Hvem producerer Dulce 2021?

Les Hauts de Riquets er beliggende for foden af Duras, en lille by med egen borg og marked en times kørsel fra Bordeaux. Vi besøgte Ivan i sommeren 2020 og oplevede hans kærlighed til jorden og omtanke for bæredygtig produktion. Dyrkningen er biodynamisk og Ivan i gang med at opbygge et økosystem, så de har bl.a. anskaffet sortfodssvin og går meget op i, at producere deres egen kompost og næring til vinrankerne.
På sigt er tanken at have et lille lukket økosystem. Sortimentet består af 5-6 vine, der produceres i små mængder. Haut de Riquets er i gang med en forvandling fra traditionel produktion til biodynamisk og lægger også energi i at formidle vinens historie gennem de nydesignede etiketter.

God jordenergi!
Ivan forsøger sig med nye idéer, når der produceres vin. Druerne består af den klassiske Merlot, og også druerne Malbec og Cabernet Franc har fundet vej til markerne, ligesom der produceres på Sauvignon Blanc og den sjældnere Chenin. Biodynamisk vin adskiller sig fra økologisk vin ved at antallet af tilsætningsstoffer er færre, og dyrkningen følger månens kalender. F.eks. har Ivan gravet deres amfora ned et sted i bakkerne, hvor der er speciel god jordenergi.
Hos Biowine tror vi på, at omhyggelig omtanke, passion og dedikation er vejen til god vin. Om det så lige bliver hjulpet på vej af god jordenergi må henstå i det uvisse – vinene er fantastiske og ganske unikke til prisen, så derfor kan du finde dem i shoppen!

Aldersbekræftelse

Vi sælger alkohol, så du skal være minimum 18 år gammel for at handle på webshoppen. Er du over 18 år?