Lorcher Bodental Steinberg 2019

kr. 239,00

På lager

Bland 6 flasker og spar 15%
Click & Collect indenfor 2 timer
Fragt fra DKK 29,-

Lorcher Bodental-Steinberg Riesling 2019 Erstes Gewächs – Økologisk hvidvin fra Mohr

Tysk riesling fra Bodental-Steinberg markerne!

Bodental-Steinberg ligger endnu sydligere end de ligeledes kendte Krone-marker på højrebredden af Rhinen.

Håndplukkede druer på de stejle skråninger. Macererer i 4 dage og dernæst naturlig fermentering på små egefade og ståltanke.

Mørk strågul efter fadlagring. Noter af fersken, citronmelisse, kvæde og passionsfrugt. God mineralitet med et strejf af røg og flint.

Serveres kølig ved 8-10 grader og er perfekt til sushi, fiskeretter, risotto eller krydrede asiatiske retter.

Facts om vinen:
Smagsnoter:
Enkeltmarks Riesling!

Land:

Tyskland

Certificering:

Økologisk

Producent:

Mohr

Sulfitter:

Lagring:

Drue:

Riesling

Mere fra samme producent:

Hvem producerer Lorcher Bodental Steinberg 2019?

Weingut Mohr har til huse i Rheingau, der af mange anses som værende en af de mest spændende vinregioner i Tyskland. Rheingau snoer sig omkring 30 km langs Rhinens bredder, og er karakteriseret ved stejle skråninger med skifer og kvartsholdige jordarter.
Området er i stærk konkurrence med Mosel om at producere de bedste Riesling-vine. Næsten 80% af arealet i Rheingau er beplantet med netop Riesling. Pinot Noir eller Spätburgunder, som druen hedder på tysk, optager ca. 11-12% af arealet. De resterende 8-9% er et mix af forskellige druer som Müller-Thurgau, Weissburgunder (Pinot Blanc), Dornfelder mv.

Fokus på økologi!
Weingut Mohr kan føres tilbage til 1875, og drives i dag af 4. generation – Jochen Neher og hans hustru Saynur. Hun er af tyrkisk afstamning, og det giver sig i høj grad til udtryk i det visuelle udtryk, ligesom parret driver et spisested med fokus på netop det orientalske køkken.
Mohr har siden 2014 været en del af ECOVIN, der er en sammenslutning af 245 tyske økologiske og biodynamiske vinproducenter. De seneste år har man udvidet produktion, og har overtaget en række marker i området der tidligere har været dyrket konventionelt, men hvor man nu er i gang med omlægning til økologisk produktion.

Aldersbekræftelse

Vi sælger alkohol, så du skal være minimum 18 år gammel for at handle på webshoppen. Er du over 18 år?