Mohr's Orange 2019

DKK 219,00

På lager

Bland 6 flasker og spar 10%

Click & Collect indenfor 2 timer

Fragt fra DKK 29,-

Mohr’s Orange 2019 – Økologisk orangevin fra Mohr i Tyskland.

Aldrig smagt bedre!

Denne eksklusive økologiske orangevin slår alt, hvad vi har smagt af orangevin tidligere. Usædvanlig elegant og afbalanceret.

Orange vinen er lavet på hvide Pinot Blanc druer. Druerne gennemgår en maskgæring – som ved rødvinsproduktion.

Dette giver vinen en mere intens farve og en mere udtalt tannin- og tanninstruktur end andre hvidvine.

Vinen præsenterer sig i glasset med en mørkegul farve. Let ristede aromaer, vanilje og gule frugter inspirerer på næsen.

På ganen viser den en stærk tilstedeværelse med et smukt samspil af frugt, træ og tanniner.

Kun få flasker.
Facts om vinen:
Smagsnoter:
Eksklusiv orangevin!

Land:

Tyskland

Certificering:

Økologisk

Producent:

Mohr

Sulfitter:

Drue:

Pinot Blanc

Weingut Mohr har til huse i Rheingau, der af mange anses som værende en af de mest spændende vinregioner i Tyskland. Rheingau snoer sig omkring 30 km langs Rhinens bredder, og er karakteriseret ved stejle skråninger med skifer og kvartsholdige jordarter.
Området er i stærk konkurrence med Mosel om at producere de bedste Riesling-vine. Næsten 80% af arealet i Rheingau er beplantet med netop Riesling. Pinot Noir eller Spätburgunder, som druen hedder på tysk, optager ca. 11-12% af arealet. De resterende 8-9% er et mix af forskellige druer som Müller-Thurgau, Weissburgunder (Pinot Blanc), Dornfelder mv.

Fokus på økologi!
Weingut Mohr kan føres tilbage til 1875, og drives i dag af 4. generation – Jochen Neher og hans hustru Saynur. Hun er af tyrkisk afstamning, og det giver sig i høj grad til udtryk i det visuelle udtryk, ligesom parret driver et spisested med fokus på netop det orientalske køkken.
Mohr har siden 2014 været en del af ECOVIN, der er en sammenslutning af 245 tyske økologiske og biodynamiske vinproducenter. De seneste år har man udvidet produktion, og har overtaget en række marker i området der tidligere har været dyrket konventionelt, men hvor man nu er i gang med omlægning til økologisk produktion.

Mere fra samme producent:

-> Udforsk udvalget nedenfor

Aldersbekræftelse

Vi sælger alkohol, så du skal være minimum 18 år gammel for at handle på webshoppen. Er du over 18 år?