Mohr Pinot Noir 2022

kr. 165,00

– Bland 6 vine og spar automatisk 15%
– Fragt DKK 29,- på ordrer over 599,-
– Hurtig levering
– Trustpilot: 4,8/5

Mohr Pinot Noir 2022 – Økologisk rødvin fra Mohr.

Toppen af tysk rødvin!

Selvom mange bedst kender druen Pinot Noir (eller Spätburgunder som er navnet på tysk) fra bourgogne eller forskellige oversøiske geografier, er tyskerne sammen med østrigerne også gode til at håndtere denne lidt diva-agtige drue.

Hos Weingut Mohr er 10% af markerne beplantet med Pinot Noir, og der produceres både rosé- og rødvine.

Rødvinen her er flot rubinrød og dufter af kirsebær og solbær. Smagen er fyldig med en blød og mild eftersmag.

Bør serveres let kølig ved 15-18 grader og kan matche kraftigere retter og lagrede oste.

Facts om vinen:
Smagsnoter:
Solbær og kirsebær

Land:

Tyskland

Certificering:

Økologisk

Producent:

Mohr

Sulfitter:

Lagring:

8 måneder på egetræfade

Drue:

Pinot Noir

Mere fra samme producent:

Hvem producerer Mohr Pinot Noir 2022?

Weingut Mohr har til huse i Rheingau, der af mange anses som værende en af de mest spændende vinregioner i Tyskland. Rheingau snoer sig omkring 30 km langs Rhinens bredder, og er karakteriseret ved stejle skråninger med skifer og kvartsholdige jordarter.
Området er i stærk konkurrence med Mosel om at producere de bedste Riesling-vine. Næsten 80% af arealet i Rheingau er beplantet med netop Riesling. Pinot Noir eller Spätburgunder, som druen hedder på tysk, optager ca. 11-12% af arealet. De resterende 8-9% er et mix af forskellige druer som Müller-Thurgau, Weissburgunder (Pinot Blanc), Dornfelder mv.

Fokus på økologi!
Weingut Mohr kan føres tilbage til 1875, og drives i dag af 4. generation – Jochen Neher og hans hustru Saynur. Hun er af tyrkisk afstamning, og det giver sig i høj grad til udtryk i det visuelle udtryk, ligesom parret driver et spisested med fokus på netop det orientalske køkken.
Mohr har siden 2014 været en del af ECOVIN, der er en sammenslutning af 245 tyske økologiske og biodynamiske vinproducenter. De seneste år har man udvidet produktion, og har overtaget en række marker i området der tidligere har været dyrket konventionelt, men hvor man nu er i gang med omlægning til økologisk produktion.

Vær sikker på levering inden

SOMMERFERIEN

Hvis du bestiller senest mandag d. 15. juli kl. 18.00.

I perioden tirsdag d. 16. juli til og med søndag d. 4. august holder vi ferielukket. Du er meget velkommen til at bestille i den tidsperiode, og så sender vi mandag d. 5. august.

God sommer!