Weissburgunder 2020

kr. 139,00

På lager

– Bland 6 vine og spar automatisk 15%
– Fragt DKK 29,- på ordrer over 599,-
– Hurtig levering
– Trustpilot: 4,8/5

Rheingau Weissburgunder 2019 – Økologisk hvidvin fra Mohr.

Lækker frisk og frugtig hvidvin!

Weingut Mohr har en mindre produktion af hvidvine baseret på Pinot Blanc eller Weissburgunder, som druen hedder på tysk.

Pinot Blanc kan let forveksles med en mild Chardonnay og giver lyse, friske og tørre hvidvine.

Vinen her har duftmæssige aromaer af tropiske frugter som ananas og melon. Lækker frisk og frugtagtig smag, og med et lavt syreindhold.

En vin, der vil matche godt med lyst kød, fisk og skaldyr samt nogle faste og bløde oste.

Facts om vinen:
Smagsnoter:
Mineralsk og blid

Land:

Tyskland

Certificering:

Økologisk

Producent:

Mohr

Sulfitter:

Lagring:

Ståltank

Drue:

Weissburgunder

Mere fra samme producent:

Hvem producerer Weissburgunder 2020?

Weingut Mohr har til huse i Rheingau, der af mange anses som værende en af de mest spændende vinregioner i Tyskland. Rheingau snoer sig omkring 30 km langs Rhinens bredder, og er karakteriseret ved stejle skråninger med skifer og kvartsholdige jordarter.
Området er i stærk konkurrence med Mosel om at producere de bedste Riesling-vine. Næsten 80% af arealet i Rheingau er beplantet med netop Riesling. Pinot Noir eller Spätburgunder, som druen hedder på tysk, optager ca. 11-12% af arealet. De resterende 8-9% er et mix af forskellige druer som Müller-Thurgau, Weissburgunder (Pinot Blanc), Dornfelder mv.

Fokus på økologi!
Weingut Mohr kan føres tilbage til 1875, og drives i dag af 4. generation – Jochen Neher og hans hustru Saynur. Hun er af tyrkisk afstamning, og det giver sig i høj grad til udtryk i det visuelle udtryk, ligesom parret driver et spisested med fokus på netop det orientalske køkken.
Mohr har siden 2014 været en del af ECOVIN, der er en sammenslutning af 245 tyske økologiske og biodynamiske vinproducenter. De seneste år har man udvidet produktion, og har overtaget en række marker i området der tidligere har været dyrket konventionelt, men hvor man nu er i gang med omlægning til økologisk produktion.

Vær sikker på levering inden

SOMMERFERIEN

Hvis du bestiller senest mandag d. 15. juli kl. 18.00.

I perioden tirsdag d. 16. juli til og med søndag d. 4. august holder vi ferielukket. Du er meget velkommen til at bestille i den tidsperiode, og så sender vi mandag d. 5. august.

God sommer!